Friday, 30 May 2014

Come Back ~

Edit Posted by with No comments

hai readers sekalian... jeng jeng jeng !!!!! dah sekian lama amira ttup kjap blog amira.. kini amira wat COME BACK~ suke tak?? hahaha..suka senyum.. tak suka buat muka nonsense.. haha.. amira ttup sebab ader masalah sket.. msalah aper pun tak tau lah.. haha.. tapi lebih kepada no idea to update. but now... im coming...

okeyh... want to know something??? amira dah dapat sambung belajar !! yeayyyy!!!! happyyyyyy~~~ dah lamer amira rase amira menganggur kat umah.. now kena get ready nk msuk ilmu balik dalam otak ni... dah lamer rasenyer tak pegang pensel.. ewah3... nampak sgt menipu... hahaha.. i mean tak pegang pensel catat nota penting n like that lah.. huhuhu...

actually amira hanya apply 2... matrik n upu.. n alhamdulillah amira dapat kedua-duanya.. matrik amira dapat kat kedah course perakaunan,, 1 tahun.. n upu... amira dapat uitm jengka pahang... course diploma pengajian perniagaan.. agak-agak korang lah kan.. maner amira pilih... teeeeeetttttt... amira pilih UITM !!! mestilah kan.. memang ayah nak suruh masuk uitm.. apa tak nyer.. dkat uitm lah ayah n mama saling kenal.. jd sebab tulah.. ayah harap semua anak-anak dia dapat sambung di uitm.. sweet tak?? hahaha !! abang amira,, amir pun sambung dkat uitm.. tp kt perak.. harap dpat lah sama kat amir.. tapi takde rezeki... isk3!!

n now juz waiting utk pergi sana,,,, UITM nantikan kedatanganku !!!!! cewaahh... hahaha... tinggal sehari lagi.. esok dah sabtu.. hari ahad amira dah kena daftar... pagi tu jugak amira akan bertolak kena sana... jangan rindu amira !!!! cewahhh !! perasan ! haha... harap sgt ader orang rindu amira.. amboiiii.. ingt kiter tu femes sangat ke.. haha.. sadis sungguh !!!

im curious what im feel right now... happy sebab bleh sambung belajar... apa tak nyer... semua kwan amira dah masuk belajar.. abis sunyi we chat.. whatsapp... instagram n facebook amira.. of course mmg bosan sangat geng dah takder.. nk ajak outing pun takde geng dah... sbb tu im happy nk smbung bljar.. cari kwan baru !!! saya suke.. saya suke... *tiru gaya meimei* dalam rasa happy tu.. still ader rasa takut n nervous... sebabnye.. tkut takleh nk adapt dengan suasana kt sana nnti.. takut tak sekepala dengan rumet... smua yang negatif sume ader dalam pkiran amira ni.. aisshhh !!! mmg rungsing... doakan amira eh smuanya berjalan dengan lancar... (^_^) pray for amira...

okey lah... amira stop kat sini dulu okehh.. nanti ader idea n story paper yang amira boleh share dengan korang.. amira akan share... insyaAllah amira akan share kehidupan amira kat sana nanti... kalau amira terlebih rajin nak menaip lah... wakakaka ~~!! amira harap korang terus mengikuti blog amira yang tak seberapa ni... saya sedar.. cewahh !!! hahaha.. konon wat ayat sadis.. tata titi tutu~~