Thursday, 7 April 2016

Im Turn '20's (^_^)

Edit Posted by with No comments

Assalamualaikum~

Hai guys, nampak tak right now im such a happy person.. wuhuu.. baru lepas jadi bufday gurl.

Even semua kekawan masing-masing jauh nung disana dan disini.. tapi bila bufday kite, diorang semua pakat duk wish.... siapa yang hati tak berbunga-bunga kan... 

Rasa Happy dan Dihargai. & Juga Tanda Ingatan Mereka Kepada Kita <3 (alaa,, laptop takde emoji pulak)

Now, Im Officially Turn To 20's !!!













Im dah secara rasminya masuk kelab angka-20 an.. wihiiiiii.. 

Kenapa Happy? Sebab?

Dulu kalau cakap pasal kawin je, mesti orang-orang tua marah.. "baru umur belas-belas, dah gatal nak kawin".. tapi sekarang saya dah umur 20 ! hahahahaha.. boleh kawin.. yeaayyy.. (>,<)

Konon-konon je ni. Sedang sorokkan perasaan di hati yang realitinya takde orang nak. huhuhu~

Siapa Nak saya??? Jom jumpa ayah saya.. ahahahaha =p 




Terima Kasih kepada those yang wish my birthday. Thanks A lot. I love u Guys <3

Tiada Yang Lebih Indah Daripada Persahabatan Kerana Allah. 




Kalau diikutkan birthday amira hari ini, im still have paper MGT 345 (final exam), tapi Alhamdulillah, mungkin hadiah hari jadi daripada Maha Pencipta, Allah s.w.t. its not so difficult, Alhamdulillah boleh lah jawab dengan lancar... 

Bersyukur sangat. Terima Kasih Ya Allah. tak sia-sia study sampai pukul 3 pagi lebih. Dan first time untuk final kali ni keluar awal, 45 minit awal.. huihuihui... 

Yakin acah-acah je boleh jawab sampai nak keluar awal kan.. ish,ish,ish~



Keluar je dewan, bukak handphone, bertubi-tubi whatsapp masuk duk wish birthday. Dari Family, dan sahabat-sahabat. Ada yang whatsapp personal, ada jugak dalam group... kat fb, we chat, instagram.. 

Thanks guys. Tak kisah di mana kalian wish, im really Appreciate it. Tak pernah Tak sayang.




Terima Kasih atas doa-doa dan pesanan-pesanan untuk diri yang kerdil ini.

Semoga Allah Perkenankan segala doa-doanya dan Allah kekalkan jodoh persahabatan kita bersama hingga ke Jannah-Nya.

Ini adalah sebahagian sahabat-sahabat yang wish. 

Yang Ira tak letak kat sini, Jangan Terkecil Hati. Sebab awak sentiasa ada dihati sayaaa... chia chia chia.. hahaha~

Ira Sayang Kalian Semua.




Semakin meningkatnya umur, semakin dekat kita pada kematian. Allahu~
Semoga Kita Pergi Menghadap Maha Pencipta dengan Husnul Khotimah~
Dan Semoga kita juga diberikan umur yang panjang untuk tingkatkan amalan~

Fi Hifdzillah. Ana uhibbukum Fillah ~

7 April 1996~
Datin Irawmk.