Saturday, 8 July 2017

Final Exam

Edit Posted by with No comments




hai uollss.. tak syok langsung naik-naik dari raya je terus final. nak enjoy raya pun teragak-agak.. if korang student degree dari UiTM, mesti korang pun tengah hadap exam final kan.. bertabahlah nak.. huhuhu..

ni kira first time mira experience final exam di uitm puncak alam. sebelum ni diploma di uitm pahang. dahlar course ni agak mencabar.. mira pun tak tahu lah nak cakap apa, memang redha habis! daripada elok-elok ambik diploma business, tetiber tukar bidang ke "health administration". ha, ambik! term-term medical semua kena belajar. everything alat dalam hospital, surgery, patient, doctor.. semua kena belajar.. how come. dahlah takde basic science, waktu sekolah dulu ambik akaun. memang knowledge pasal science low gila, plus pulak tak minat. memang tak tahu nak cakap apa.

rasa nak menangis, meraung pun ada. tapi apakan daya.. demi ayah~

nak-nak final ni pulak, dengar classmate bagitahu yang course ni ramai student quit. memang kena akui la, memang susah beb. dahlar otak sis ni agak slow dengan term-term medical.bila dengar macam tu, lagi la melemahkan semangat sis. classmate kila, diana pun dah ada aura bunyi nak quit. hmmm.. harap niat diorang tu terbantut ! kekeke  #taknaksupportmember

apapun, Alhamdulillah, ada classmate macam diorang.. diana, mija, syai, wawa, shira, iman, mira, ikin, kak emma, izyan, atiqah, kila, mizan n zikry.. harap mampu lah bawak sampai habis sem. 

doakan mira guys boleh jawab final ni. insyaAllah last paper 21/7. lepas tu, kita enjoy !! huhuhu~ nak ajak keluar, roger-roger okay. area KT on !




0 comments:

Post a Comment