Monday, 1 January 2018

Serahkan segalanya pada Ayah


first of all, sorry.. mira tak tahu nak luah kat mana and nak share dengan siapa... so, end up mira decide just nak luahkan dalam ni je.  hope korang faham lah yerk. hihihi.. 

capital "I".

before this awak ada sent message kat saya macam bagi hint hint gitu.. actually saya faham. tapi saya tak tahu nak bagi respon macam mana.. 

nak kata saya 'reject' awak. tak. nak kata saya terima awak pun. tak. 
saya pun keliru. 

to be honest, saya memang ada jugak laa hati dekat awak. dah lama. tapi camtu laa.. 

i know. ramai yang cakap saya ni 'ego'. tapi orang tak faham apa yang saya rasa. 
saya kenal awak pun dalam alam maya. jumpa tak pernah. on call pun tak pernah. 

awak pun tak tahu saya macam mana kat luar. appearance saya macam mana. fizikal saya macam mana. 

saya risau kalau saya terima awak.. then suatu hari nanti, bila awak kenal saya. awak dah tahu saya macam mana. awak akan menyesal and tinggalkan saya.

awak pernah tengok saya pun dalam gambar je kan.. gambar, tak seperti realiti.

saya ada weakness. yang saya tak mampu nak bagitahu secara personal. tapi yang pasti, bila awak kenal saya face to face. you will know it. and lepas tu i'm not sure you will accept me or not.

(^_^)


dilema. 

saya wonder ade ke orang yang boleh accept my weakness. lagi-lagi awak yang kenal saya dalam alam maya je. macam mustahil kan?

even saya ada hati kat awak pun, tapi saya tak mampu nak terima awak. tapi nak reject pun tak. acane ni...

so, what i can do for now. follow the flow.

serahkan segalanya pada ayah. bak kata orang, lelaki kalau dia betul-betul serious, dia akan direct terus dengan parents kite.

harapnya camtula... 

No comments:

Post a Comment