Thursday, 15 June 2017

week 14, killer week.

Edit Posted by MissShyShy with No comments




commonly student especially student uitm, dah nak jejak minggu ke-14 je, semua dah macam mayat hidup. muka tak payah cakap, barai habis. tidur tak tidur je. dapat tidur 1 jam pun dah kira alhamdulillah dapat tidur.

minggu nilah mana assignment yang belum submit kena submit, berebut semua subjek nak buat presentation. time tu jugak test berderet-deret. memang tak tidur lah jawabnye minggu ni. killer punya week. waktu nilah semua student nak kena histeria, jadi zombi.

week 14 adalah week last before study week untuk final. and unlucky, sem ni study week merupakan minggu raya. gosh. but still mira nak raya.. huhuhu..

bukan setakat minggu 14 je killer week, but for us... naik je cuti gawai seminggu. adalah minggu yang memang killer punya. submit assignment, presentation, test.... berderet-deret. sampaikan ada hari yang memang tak tidur langsung prepare semua benda ni. 

student memang tak boleh nak lari daripada semua ni. whatever it is, memang kena lalui jugak. seriously, rasa macam tak sanggup nak hadapi minggu depan. uwaaaaaaaaaaaa..

next week, week 14. and boleh katakan hari-hari ada test. dari hari isnin sampailah hari khamis. tak tahulah macam mana nak hadapi tu. hmmm. pray for me and wish the best for me. 

selamat menempuh week 14 guys, special for uitm student (degree). 

and selamat menjalani ibadah puasa. 😉😉😊😊😊😊